”Limbo” i P3 Osignat

 
 

Gott folk. Förra veckan loggade jag in på min mejl och såg följande:

”Hej och Grattis! Vi har valt ut din låt ’Limbo’ att spelas i Musikguiden i P3: Osignat torsdagen den 26/1.” 

Lycka! Musikguiden i P3 syftar till att ge osignade artister en chans att spelas i radio. Varje vecka spelas de tio låtarna som har fått flest röster upp i en "Topp 10"-lista. Är låten poppis kan den hänga kvar så länge som fem veckor. ”Limbo” är nu alltså med och tävlar om en plats på den här listan. Jag är i extas. Känns som jag vunnit på lotto. Jag äter det här framsteget med hela ansiktet, konsumerar varje kalori för det är bränsle. 

Med det här inlägget vill jag be er om hjälp. För att hamna på "Topp 10"-listan behöver jag röster. Gillar du ”Limbo”, tror du på mig som artist, eller bara vill vara schysst och stötta - oavsett anledning räknas din röst.  Det tar bara någon minut och det enda som krävs är ett Facebook- eller Twitterkonto. Låten spelas upp den 26 januari, efter det är det fritt fram. Håll utkik på min Facebook och Instagram, jag kommer att lägga upp länk när det är dags! 

Radio betyder exponering och exponering innebär nya möjligheter. Det kanske känns lite märkligt att det krävs ett helt kollektiv för att lyfta fram en individ, men jag vill verkligen betona att min plan är att ge tillbaka, på ett eller annat sätt. Tack för att ni konstant stöttar och pushar! Onward!

Kärlek / M