milstolpe

image

Jag skriver det här inlägget på mobilen. Med lösnaglar. Det har blivit en och en annan svordom (ett par av dem var riktigt kreativt konstruerade). The struggle is real.

Anywho.

Medan majoriteten av er där hemma käkade sill och sjöng snapsvisor spelade jag in min första musikvideo här i Los Angeles. Vilket markerar en milstolpe i min karriär. Det var en alldeles magisk dag. Alla som var med och deltog var helt underbara och otroligt lätta att jobba med. När personkemin klickar skapar det en avslappnad och skön stämning "on set" - vilken förstås underlättar.

Vi hade fyra olika scener som skulle filmas på en dag, så för att hinna med allt var det väldigt viktigt att hålla fast vid schemat. Min stora uppgift var förstås att leva mig in i låten. "Limbo" skrevs under en tid i mitt liv då jag rent emotionellt var överallt och ingenstans. Det var en tid av tårar och frustration. Jag minns det så väl så det var inte svårt att leva mig in i den rollen. Jag måste säga att jag kände mig väldigt bekväm. Kändes naturligt på något vis. Jag har velat göra det här sedan jag var liten så på sätt och vis har jag "övat" sedan dess. Däremot behövde jag vägledning då och då, vilket Tom (min producent) skötte alldeles utmärkt.

Vid ett tillfälle under den första scenen pratade jag svenska med min norska vännina Rannie (en fantastisk kvinna för övrigt). Helt plötsligt utbrast en kille som var ansvarig för ljussättningen: "pratar ni svenska?!" Det visade sig att han också var från Sverige. Oliver från Stockholm. Så kan det gå. Swedes - vi är överallt!

Dagen gick förstås fort. Jag fick påminna mig själv om att stanna till och verkligen ta in allt. Det var så häftigt att se hur alla jobbade. Kameran var top-notch, det fanns en rökmaskin, och ljussättningen var fenomenal. Jag måste tacka mina fantastiska föräldrar som var med och bidrog till den här musikvideon. Det var verkligen en dröm! Tack för att ni villkorslöst fortsätter att stötta mig i min musik. Ni kommer alltid vara mina idoler, mamma och pappa Najib.

Vad händer nu? Jo, nu återstår att helt slutföra "Limbo", mixa och skicka på mastering. Sedan ska det spelas in tre eller fyra låtar till som jag kan följa upp med efter "Limbo" -releasen. Det kommer bli en busy sommar. Precis som jag vill ha det!

Hoppas ni alla hade en riktigt fin midsommar!

Kärlek / m