förberedelser

FullSizeRender-1.jpg

Uppdatering.

Jag fick ta några omvägar men nu ser musikvideon ändå ut att bli av. Halleluja.

Jag har drömt om det här dagen sedan barnsben. Någonstans hemma hos mina föräldrar finns beviset. Där ligger nämligen ett gammalt kassettband med lilla fröken Mona Najib - tio bast, sjungades till Whitney Hustons I have Nothing”. Jag kommer ihåg att jag hade på mig mammas gamla pälskappa. Den var lång som tusan och släpade i golvet. Jag hade håret utsläppt så det kunde flyga runt sådär dramatiskt som det alltid gör i musikvideor. Som mick använde jag ett sopset. Typ den här fast 20 år äldre och gjord av plast:

IKEA Sopset.jpg

Jag höjde och sänkte sopkvasten (aka micken), precis som ett mickstativ. Sånt jävla geni asså.

Blir dock ingen mick på fredag. Det blir bara me, myself and I. Jag är frestad att berätta ALLT om videon men tänker att det blir roligare för dig att se med egna ögon. Jag kommer däremot lägga upp några bilder på mitt Instagram-och Facebook-konto så följ gärna om du vill!

Slutligen vill jag säga ett stort tack till alla er som har lämnat kommentarer och skickat personliga meddelanden. Ni anar inte hur mycket det betyder för mig. Ni ger mig så mycket energi. Jag kan inte önska mig bättre medresenärer. Så tack!

Nu ska jag återgå till att testa outfits. Siktar på att skriva ett längre inlägg på söndag. Be on the lookout!

Kärlek / m