fördelar

PaintNite.jpg

Även om jag sällan har råd att dra iväg på äventyr, är det bara vetskapen om att jag kan som gör hela min tillvaro så mycket mer spännande. Det finns ett fantastiskt stort utbud av aktiviteter här i Los Angeles. Uppskattningsvis har jag betat av en tiondel av min LA-lista. Alltså ”toppen av ett isberg-style”. Jag räknar förstås inte med de hundratals saker som jag fortfarande inte känner till.

En aktivitet som jag däremot kan stryka från min lista är “Paint Nite”. Jag och min pojkvän Chaun (uttalas likadant som Sean), testade på det här i söndags och jag måste säga att det är en helt genialisk idé. Olika barer och restauranger runt om i LA “hostar” dessa evenemang. Det hela går ut på att man tillbringar ett par timmar tillsammans med andra deltagare och målar ett förutbestämt motiv. Man kan ta sig ett glas och bara låta kreativiteten flöda. Som du ser på bilden ovan har de bytt ut “Drink Responsibly” mot “Drink Creatively”. Jag drack inte en droppe. Det gick bra ändå. 

I alla fall.

Oftast är det en eller två som agerar värd/värdinna och som vägleder en genom målandet. Mot en avgift (vi pröjsa $50) får man allt man behöver (mat och dryck ingår ej). Den enda regeln är att ha kul. Vilket vi också hade. Vi målade i par, så de två halvorna som utgjorde själva målningen behövde matcha. Det var inte frågan om att det behövde vara perfekt. Det viktigaste var att inte döma sin partners verk utan uppmuntra och heja på varandra när det blev svårt. Which I totally did. Eftersom jag är utbildad lärare kunde jag inte hjälpa att då och då vägleda Chaun (läs ”måla åt honom när han inte såg”) för att mer efterlikna värdinnans motiv. Jag tycker slutresultatet blev helt okej, inte sant?

Slut för idag. Tack för idag. Nästa inlägg kommer på söndag, på återseende!

Kärlek / m