glädjen i gratis är enorm

Hej. Välkommen.

Här kommer dagens bilder:

På promenaden i morse (läs i tisdags) stannade jag till vid ett hus med en massa möbler på tomten. Jag frågade killarna som jobbade om det var flytt på gång. De svarade ”nej det här ska kastas”. Så naturligtvis (marockan som jag är), kollade jag extra noga om det var något som kanske inte behövdes kastas utan istället kunde få följa med mig hem. Och visst - jag fick syn på en spegel! Jag frågade snällt om det var okej att ta spegeln och det fick jag (jag planerar att möblera mitt framtida hus på det här viset så det är lika bra att börja nu). Här är det inte ovanligt att se oönskade möbler dumpade vid trottoarkanten. Jag scoutar konstant när jag är ute och kör. Tycker det är ballt att hitta saker som är använda, som har en historia och som har karaktär. Oklart vad den här spegeln har varit med om. Det var den ena killens svärmor som skulle göra sig av med allt. Nu när jag tänker efter är det mycket möjligt att det var ett dödsbo. Oj, jobbigt. Ni ser, materiella ting är inget man kan ta med sig i graven ändå så hon ville säkert att jag skulle ha den där spegeln.

Moving on.

Kylskåpsbilden är svartvit av en anledning. Det är rent tro mig (tjejen jag bor med lider av någon slags städmani), men det finns några aningen misstänksamma gula fläckar där till höger som jag besparar er. Jag vill med den här bilden demonstrera hur det ser ut när jag är inbetween checks”. Med andra ord, pengarna är nästintill slut och att fylla på kylskåpet är inte prio ett. Det ni ser på hylla ett är en rödlök. Hylla två från vänster: fem jordgubbar, en banan och en avokado. Det är ganska kul att se faktiskt. Jag och min “roomie” turas om att ha välfyllda hyllor. Just nu är hon “on a roll”, jag... not so much. Men snart vänder det! 

Nu måste jag göra mig i ordning. Ikväll ska jag iväg och skriva musik med två killar i en studio belägen mitt i Hollywood. Byggnaden som studion ligger i är enorm. Och väldigt rosa. Går inte att missa. Större delen av den här byggnaden är tom. Föregående hyresgäster hade en så kallad “weed shop” där. De sålde alltså marijuana. Men nu gör vi musik där. Only in America!

Hej på en stund.

Kärlek / m